Home » Webshop » Aanbiedingen » Intekenformulier Bonnet

Intekenformulier Bonnet

Château Bonnet is al jaren een vaste waarde bij Maison du Vin. Het landgoed is eigendom van de wereld befaamde wijnfamilie Lurton. Het landgoed werd in de 16e eeuw opgericht en heeft een zeer chaotische geschiedenis achter de rug. Inmiddels zijn de wijngaarden herplant en hergestructureerd waarbij de oogst van de stokken op de hoogwaardige klei-kalksteen grond rassenwijnen opleveren. 

Vul onderstaand formulier in :

De internationale, maar ook de nationale pers is het niet ontgaan. In het vakblad Perswijn volop aandacht voor de huidige generatie Lurton die de scepter zwaait over Château Bonnet. Wij willen u het oogstjaar 2018 van Château Bonnet dan zeker niet onthouden. Perswijn geeft de expressieve fruitbom Château Bonnet Reserve maar liefst 15,5 punten. Wij verwachten de wijnen vanaf juni 2021 in huis en willen u nu vast de gelegenheid geven in te schrijven. 

Proefpakket

Nu al genieten van deze Bordeaux toppers? Maison du Vin heeft speciaal voor u een proepakket samengesteld van de huidige oogst van Vignobles André Lurton.  Bestel 'm nu! Ook perfect voor Pasen!


****  Intekenprijs € 8,95 per fles  ****

****  Intekenprijs € 10,95 per fles  ****

Vink aan op welke wijn u graag in wil tekenen. Vul in het veld daaronder het gewenste aantal flessen in.


Deze voorintekening sluit op maandag 12 april 2021. 

Probeer de huidige oogstjaren van deze Bordeaux wijnen:

  • 1x Château Bonnet Blanc reserve 2018 
  • 2x Château Bonnet Rouge 2016          
  • 1x Château Bonnet Rouge reserve 2016
  • 1x Château Coucheroy Blanc 2018        
  • 1x Château Coucheroy Rouge 2015