Relatiegeschenken - stel zelf het perfecte wijngeschenk samen

Bij Maison du Vin nemen we u het werk uit handen. Vraag advies en we stellen samen het perfectie wijngeschenk samen. Met ons uitgebreide assortiment wijnen is het samenstellen van een relatiegeschenk maatwerk. Voor ieder budget is er een wijnpakket, helemaal toegespitst op uw wensen. Deze onderstaande wijncadeau's  geven slechts een indruk van welke pakketten we voor u kunnen samenstellen. Dus kom vooral even langs of stuur een e-mail. Wij zijn er van overtuigd dat wij u een passend relatiegeschenk kunnen adviseren.  Meer weten over onze relatiegeschenken, neem contact met ons op via e-mail of telefonisch via 013-58401210


Relatiegeschenk Bigi Vipra

€ 23,50 per pakket

In dit relatiegeschenk Bigi Vipra wit en Bigi Vipra rood. Uit het groene hart van Italië deze 2 toppers van Bigi. Wijnen van elan en met souplesse uit Umbrië. Tonen van acacia en amandel in de witte wijn. De rode wijn is soepel en smaakvol.

Relatiegeschenk Les Romains

€ 23,40 per pakket

De magie van de 2 zonnen in de pakket brengen u direct naar het Zuiden van Frankrijk. Fris en exotisch wit door de chardonnay en viognier. Een rode blend van cabernet sauvignon en merlot, mooi en complex.

Relatiegeschenk The Ned

€ 31,20 per pakket

Gastronomische wijnen uit Marlborough, Nieuw-Zeeland. Een sauvignon blanc met die typische kenmerken, knisperend fris met aroma’s die je glas uitstuiven. Een pinot noir met aromas van weelderige bessen en ondersteunende specerijen

Relatiegeschenk South Emotion

€ 32,70per pakket

Niet alles dat blinkt is goud, in dit geval is het wijn. Deze Zuid-Franse wijnen schitteren u tegemoet. Dit pakketbestaat uit een fles GSM, chardonnay boisé en chardonnay-viognier .


Relatiegeschenk champagne Charles Mignon Premium Reserve Brut

€ 37,70 per pakket

Dé perfecte champagne. Deze Charles Mignon champagne premium réserve brut heeft royaal fruit in de neus, perzik en abrikoos. Een frisse aanzet met de romige mousse leidt naar een heerlijk zachte
afdronk

Relatiegeschenk

Campo Eliseo Toro

€ 41,70 per pakket

Spaans temperament in een fles! Aroma’s van cassis en bramen. Levendige zuren perfect in balans met het fruit. Subtiel en evenwichtig.

Relatiegeschenk

Ripa della Volta

€ 87,65 per pakket

Vanuit het prachtige Valpolicella gebied deze Italiaanse krachtpatsers. Dit pakket bestaat uit een marone, een ripasso en een superiore.
Een klasse apart om eens rustig van te genieten.


Bezorgen
We bezorgen de pakketten in de regio met onze eigen bezorgdienst. We zijn wettelijk verplicht om een 18+ check te doen. Bezorgers kunnen daardoor geen pakketten achterlaten in tuinen of bij buren. Buiten de regio verzenden wij het pakket via PostNL voor € 7,50 per adres. Wij willen, bij verzending, graag uw e-mailadres. U kunt op deze manier het pakket zelf volgen. Ontvangt u vervolgens een bericht dat het pakket op een afhaallocatie ligt (omdat er op het moment van bezorgen niemand thuis is), wilt u dat dan doorgeven aan de geadresseerde van het pakket.

Condities
• Jaargangswijzigingen en uitverkocht voorbehouden
• Betaling bij aflevering/binnen 8 dagen
• Niet betaalde goederen blijven ons eigendom