BBQ-wijnen uit Mendoza Argentinië

De wijnen van Cocodrilo worden zo gemaakt dat ze de authentieke oorsprong van het terroir behouden.  Paul Hobbs, wereldberoemd in de wereld van de wijn produceert hier deze wijnen sinds 1988. Op zoek naar de meest vooraanstaande regio's in Luján de Cuyo en de Valle de Uco zodat de wijnen op unieke wijze hun oorsprong uitdrukken.

Gezonde en consistente druiven

Met duurzame landbouwmethoden in de wijngaard wordt de gezondheid en consistentie van de druiven nauwlettend in de gaten gehouden. Dit proces zet zich ook voort in de wijnmakerij. De druiven worden zorgvuldig behandeld en dat resulteert in elegante wijnen met subtiliteit en balans. 

Malbec

Paul Hobbs heeft met de Malbec van Viña Cobos in 1999 de toon gezet voor het opnieuw positioneren van Malbec uit Argentinië. Sindsdien staan álle wijnen van Viña Cobos internationaal op de kaart als prestigieuze wijnen. Dat is natuurlijk dé reden voor Jean Arnaud om de Cocodrilo wijnen van viña Cobos in het assortiment op te nemen.