Asperge special
Tot en met 24 juni lekker asperges op het menu, met daarbij natuurlijk heerlijke wijnen
Vooraf
Salade Asperge & gamba
Salade met koude witte asperges, gebakken gamba’s, veldsla, kropsla, radijs, olijfolie
(Frantoio Potofino, verkrijgbaar bij Maison du Vin €10,25 per liter) en dressing van citroensap, olijfolie en mosterd. Maak het geheel af met wat peper en zout.
Wijnadvies:
Les Fumeés Blanches reserves Sauvignon Blanc
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fz%2Fu%2Fa%2Ftemp-iecvatonbcczycloweaz%2Fhs9j6v%2Faspergesalademetgambasv4jpg-3.jpg)
Hoofdgerecht
Asperges op klassieke wijze bereid
Witte asperges gekookt of gestoomd met gekookte krieltjes, gekookt ei, botersaus, nootmuskaat en beenham of zalm op de huid gebakken.
Wijnadvies:
Domaine Paul Blanck Pinot Blanc
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fz%2Fu%2Fa%2Ftemp-iecvatonbcczycloweaz%2F7wt9if%2Faspergesklassiek-3.jpg)
Nagerecht
Aardbeien dessert
Cheesecake met aardbei, bodem van Bastogne koek en verse munt
Wijnadvies:
Elio Perrone Bigarò Rosato (Licht bruisend)
